Vi erbjuder fria gruppträningsklasser under vecka 3 för dig som är nyfiken på vårt stora utbud av Pilates, Garuda, Yoga, Spring Wall, Pilates Mix och mycket mer.

Kom och träna och bli inspirerad av Isensi Pilatesstudios enastående träningsutbud.

Pilates Matta. Måndag 16 Januari kl.17:30

Pilatesövningar på matta, ofta tillsammans med olika redskap som pilatesbollar, stabiliseringsrullar, viktbollar, pilatesringar och många fler redskap som gör övningarna varierande, spännande och utmanande.

Pilates Barre. Måndag 16 Januari kl.18:30

Fysiskt utmanande och flödande klass vid stång som är beroendeframkallande och ger snabba resultat. Lyfter rumpan, jobbar benen, stärker core och tränar överkroppen!

Yoga med meditation. Tisdag 17 Januari
Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet.

Reformer. Tisdag 17 Januari kl. 18:30

Styrkeövningar blandat med smidighet i den exklusiva pilatesmaskinen som ger hela kroppen totalträning. Spännande övningar i kombination med total närvaro.

Garuda. Onsdag 18 Januari kl.17:30

Med Garudatekniken jobbar du i ett ständigt flöde av övningar med rullningar, bakåtböj och spiraler som får kroppen att återupptäcka det naturliga sättet att röra sig. En djup närvaro av Jaget och en känsla av stark och mjuk kropp infinner sig.

Spring Wall. Onsdag 18 Januari kl.18:30

Vi tränar Pilates med motstånd i form av fjädrar, ståendes, liggandes på knä, sidliggandes, på mage, ja ni förstår det finns ingen hejd på roligheterna.
VinyasaYoga. Onsdag 18 Januari kl 19:30
Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Ordet vinysasa innebär flöde. Här får du en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt.
Pilates Balans. Torsdag 19 Januari kl. 17:30
Centrering Balansering Stabilisering! Här utför vi Pilatesövningar på antingen Stabilitetsbolen, Foamrollern eller wooblies.
Pilates Mix. Torsdag 19 Januari kl. 19:30
Här kombinerar vi matövningar med reformerövningar i en unik mix. En klass som aldrig är sig lik vecka efter vecka.
Passa på och prova vår superpopulära klass!
Garuda Reformer. Fredag 20 Januari kl 17:00
Här använder vi oss av Garuda rörelser på Reformermaskinen, ett unikt sätt att röra sig. Styrka för hela kroppen tillsammans med en helt ny dimension av rörlighet.
Du bokar dina klasser via vårt bokningsprogram: https://www.timecenter.se//isensipilatesstudio/
Varmt välkomna till oss: Team Isensi

 

Share This