Välj en sida

Vi erbjuder fria gruppträningsklasser under vecka 35 för dig som är nyfiken på vårt stora utbud av Pilates, Garuda, Yoga, Trx, Spring Wall och mycket mer.

Kom och träna och bli inspirerad av Isensi Pilatesstudios enastående träningsutbud.

Pilates Matta. Måndag 29 augusti kl.17:30

Pilatesövningar på matta, ofta tillsammans med olika redskap som pilatesbollar, stabiliseringsrullar, viktbollar, pilatesringar och många fler redskap som gör övningarna varierande, spännande och utmanande.

Pilates Barre. Måndag 29 augusti kl.18:30

Fysiskt utmanande och flödande klass vid stång som är beroendeframkallande och ger snabba resultat. Lyfter rumpan, jobbar benen, stärker core och tränar överkroppen!

Reformer. Tisdag 30 augusti kl. 17:30

Styrkeövningar blandat med smidighet i den exklusiva pilatesmaskinen som ger hela kroppen totalträning. Spännande övningar i kombination med total närvaro.

Garuda Reformer. Onsdag 31 augusti kl.17:30

Med Garudatekniken jobbar du i ett ständigt flöde av övningar med rullningar, bakåtböj och spiraler som får kroppen att återupptäcka det naturliga sättet att röra sig. En djup närvaro av Jaget och en känsla av stark och mjuk kropp infinner sig. Vi utför rörelserna på Reformern.

Trx. Onsdag 31 augusti kl.17:30

Funktionell träning för hela kroppen där du använder dig av din egen kroppsvikt.

Torsdag 1 september kl. 17:30

Vi tränar Pilates med motstånd i form av fjädrar, ståendes, liggandes på knä, sidliggandes, på mage, ja ni förstår det finns ingen hejd på roligheterna.
Du bokar dina klasser via vårt bokningsprogram: https://www.timecenter.se//isensipilatesstudio/
Varmt välkomna till oss: Team Isensi

 

Share This