Intensivträna på Isensi i sommar!

Vi tränar för att få kroppsmedvetenhet, få bättre hållning och bli starkare i kroppen och då även med din inre mentala styrka och balansering. Allt hör ihop.

Du får träning med nya teman varje dag.

Lördag 29/6

11:15-12:30 Reformer Props

Lekfull klass på Reformern där småredskap som b.la Fitnesscircle, Maple Pole och Foam Rollern adderas till övningarna för att utmana din stabilitet, styrka och uthållighet.

13:00-14:15 Garuda Bricks

Med hjälp av Yoga-Block har James Da Silva (Garudas grundare) utökat Pilates repertoiren  och satt ihop en utmanande och nytänkande träning för symmetri och instabilitet i den funktionella kroppen.

Söndag 30/6

10:00-11:15 Reformer Total workout

Fokus på flöde i övningarna som binds ihop till längre sekvenser. Stående, sittande, liggande övningar som ger balans, styrka och smidighet. Här tränar vi till musik

12:00-13:30 Healing Yoga

Aatma Yoga, innebär att jobba med själen. Andningsteknik och positioner för att öppna upp hjärtat, tar bort värk och stelhet samt öka energiflödet genom kroppen.

Att trycka undan och gömma sina känslor och tankar manifesteras till slut i kroppen i form av värk, ångest, sjukdomar, depression och stress. Man kan använda Healing Yoga som en läkande kraft för kroppen.

Vi jobbar med att stabilisera energin i kroppen så att kroppen helar sig själv. Påskyndar utveckling av nya celler, stärker bindvävnad och frigör låsningar i kroppen.

Datum: 29-30 Juni

Längd: Lördag – Söndag

Instruktör: Helena Grantinge och Linda Lidre

Pris: 2995 kr

Bokning sker via info@isensi.se eller 0739-25 02 96 Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svars mail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande, återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Share This