Hjärtligt välkommen till Isensi!

Så här gör du för att sätta igång!

Det finns olika sätt att närma sig Pilates hos oss. Antingen så bokar vi in ett Intropass till dig där vi går igenom eventuella skador, Pilates Grundprinciper, gör en hållningsanalys, pratar om mål och förväntningar och du får även prova på de olika maskinerna,

…eller så är det bara att köra på, gå in och boka in dig på ”Boka tid”. Här väljer du en klass som känns bra för dig. Det finns mycket att välja på: Reformer, Spring Wall, Matta… Ja listan kan göras lång. Förklaringar vad klasserna innebär står både under Gruppklasser och under Schema fliken. De öppna klasserna är till för alla.

Du kan också välja Personlig träning. Här uppnår du snabbare träningsresultat, får unik träning för just din kropp med egen personlig tränare och du bestämmer själv dina träningstider.

Introduktion eller Privatträning!

Fyll i kontaktformuläret med dina uppgifter, ge exempel på datum och tider som kan passa dig. Välj också vad du är intresserad av att få hjälp med. I Ämnesfältet och skriv gärna även några rader om dig själv i Meddelande-fältet. Därefter återkommer vi snarast med tider och information till dig, så att du snabbt kan sätta igång med din träning.

Anmäl intresse för Introduktion eller Privatträning!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Välj vad du är intresserad av
IntroduktionPersonlig Träning

Ämne

Ditt meddelande

Bokning för Personlig Träning och Introduktion sker via
info@isensi.se eller 0739-25 02 96

Vänligen uppge namn, adress. telefonnummer samt e-postadress.

Share This