Gruppträning

Pilates Matta

Pilatesövningar på matta, ofta tillsammans med olika redskap som pilatesbollar, stabiliseringsrullar, viktbollar, pilatesringar och många fler redskap som gör övningarna varierande, spännande och utmanande.

Pilates Reformer

Vi tränar i reformermaskiner en effektiv och skonsam träning i sängliknande maskin med ställbart motstånd. Du kommer att jobba med styrkeövningar som ger hela kroppen en genomgång.

Reformer Rehab

Anpassad pilatesträning för dig med rygg- och nackbesvär. Många sjukgymnaster, kiropraktorer, naprapater, osteopater och läkare rekommenderar pilates som träningsmetod. På Isensi Pilates studio erbjuds personlig träning och träning i grupper i våra unika reformermaskiner.

Yoga

Dynamisk yoga med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman med avslutande savasana i varje klass som ger tanke för själen.

Pilates Barre

Räkna med en intensiv träning för hela kroppen med en betoning på ben, rumpa och överkropp. Med inspiration av Pilates, Garuda och Fitness får du en fysiskt utmanande och flödande klass vid stång som ger snabba resultat. Vattenflaska rekommenderas.

Spring Wall

Här får du en intensiv genomgång av din kropp. Vi tränar med motstånd i form av fjädrar, ståendes, liggandes på knä, sidliggandes, på mage, ja ni förstår det finns ingen hejd på roligheterna.

Garuda

Garuda är en blandning av pilates, yoga, tai chi med dansinfluenser och är utvecklad av indiske träningsgurun James D’Silva. Men samtidigt är det varken pilates, yoga, tai chi eller dans. Det är en helt egen träningsform med en ”egen själ”. Garuda är ett ständigt flöde, du blir väldigt genomarbetad och varm. En viktig del i Garuda är att få fascian (bindväven) som omger musklerna och finns i övergångar mellan musklerna, de smidiga och följsamma. Det är mycket hela rörelser i Garuda i stället för mer isolerade övningar som i till exempel Pilates. Övningarna kan göras på maskiner (Reformers) eller ståendes eller sittandes på olika nivåer.

Bokning för Personlig Träning och Introduktion sker via
info@isensi.se eller 0739-25 02 96

Vänligen uppge namn, adress. telefonnummer samt e-postadress.

Share This