Isensi Pilatesstudio – Styrka – Smidighet – Energi

Välkomna till vår fina ljusa och fullt utrustad Pilatesstudio. Här hittar du unika förutsättningar att träna Pilates. Vi erbjuder välutbildad personal som ser till att du och din träning står i centrum. Vi arbetar med Stott Pilates vilket är den ledande Pilatesskolan i världen, kvalité är vårt motto. Du är varmt välkommen till oss!
Helena Grantinge Ägare, personlig Tränare och gruppträningsinstruktör

Vi vill att alla ska trivas och må bra hos oss.

Hygien

För allas trevnad och hygien tränar vi med rena strumpor och fötter. Vi ber er också att inte använda starka parfymer.

Gruppträning

Du kan boka 14 dagar framåt, dock senast 3 timmar innan start. Vid förhinder ska avbokning ske senast 3 timmar innan klassen börjar, morgonklass senast kl 21:00 dagen innan. Detta räknas annars som en missad tid och du blir debiterad för den klassen.

Avboka i tid Personlig Träning

Tänk på att någon annan kanske vill ha din plats. Därför är det viktigt att du avbokar din Personliga träning i tid och ”i god tid”. Vid avbokning eller ändring av tid senare än 24 timmar innan avtalad tid debiteras hela arvodet.

Träningskorten

Är personliga och kan ej överlåtas.

Våra instruktörer

Helena Grantinge

Ägare, personlig Tränare och gruppträningsinstruktör

Jag påbörjade min Pilatesträning 2002 och har sedan 2003 undervisat i StottPilates. Det bästa jag vet är när jag ser hur de som tränar här på Isensi Pilatesstudio börjar förstå hur de kan träna effektivt och säkert och se hur positiv förändringen är, hur de kan styra och ha kontrollen över sin egen kropp och inte tvärtom. Styrkan du får blir då inte bara fysisk utan väldigt mycket mental. Det gör mig så otroligt glad och stolt.

Favoritövning

Jag har många favoritövningar och älskar att modifiera övningarna så att dom blir alldeles ”rätt” för just den kroppen. Men om jag ska välja en är det Semicirkel på Reformern, mobilisering, styrka och flöde, allt i ett, ljuvlig!

Utbildning

Fullt certifierad STOTT PILATES® instructor Level 1 & 2. TotalBarre™ Certifierad Garuda Foundation, Seated Standing, Apparatus Foundation, Chakra, Dhara och Barre. För att Isensi Pilates Studio alltid ska ligga i framkant i sin genre, uppdaterar sig Helena kontinuerligt, via nya Workshops och utbildningar.

Niki Schönström

Gruppträningsinstruktör

Jag påbörjade min yogautbildning 2013 och har sedan dess undervisat i Moksha hot yoga och ett år senare även i yin yoga. För mig handlar yoga om enkelhet. Yoga är en väg att finna balans och harmoni för både insidan och utsidan. Att få undervisa och guida människor i yogan är en stor ynnest och ett stort förtroende. Genom närvaro och hjärta, med röst och händer, försöker jag få dem som tränar att genom yogan skapa utrymme, rörlighet och styrka både fysiskt och mentalt.

Favoritövning

Min favoritövning bland många andra är nog Eagle pose. Den ger mig fokus, stabilitet och styrka och tillåter mig att fokusera på andningen.

Utbildning

Fullt certifierad Moksha hot yoga instruktör, 500 tim, Victoria BC, Kanada.
Yin instruktör utbildad, 80 tim, Jo Phee, Köpenhamn ( pågående utbildning varav två av fem moduler klara)
Workshops för Sara Powers och Ray longLong
Undervisar även i yinyang och restorative yoga

Bokning för Personlig Träning och Introduktion sker via
info@isensi.se eller 0739-25 02 96

Vänligen uppge namn, adress. telefonnummer samt e-postadress.

Share This